Samsung запатентувала слайдер з екраном, що скручується, і прихованою під ним селфі-камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала слайдер з екраном, що скручується, і прихованою під ним селфі-камерою

Технології&Авто
267
Південнокорейська компанія Samsung запропонувала черговий варіант смартфона, обладнаного гнучким дисплеєм. Цього разу мова йде про апарат з корпусом,що розтягується по ширині.
Як повідомляє ресурс LetsGoDigital, інформацію про новинку оприлюднено на сайті управління США з патентів і торгових марок (USPTO), а також у базі Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO).
У складеному стані пристрій схожий з традиційним моноблочним смартфоном. При необхідності користувач зможе розсунути корпус, трансформувавши апарат в невеликий планшет. При цьому гнучкий дисплей, скручений всередині, збільшиться за площею приблизно на третину.
Samsung запатентувала слайдер з екраном, що скручується, і прихованою під ним селфі-камерою
Особливість пристрою – фронтальна камера, захована безпосередньо за екраном. В область дисплея також інтегровано сканер відбитків пальців.
У тильній частині смартфона можна бачити потрійну основну камеру. Серед іншого згадані стереофонічні динаміки і порт USB Type-C.
Наразі смартфон, що розтягується, з описаною конструкцією існує тільки в патентній документації. Про плани Samsung щодо його виведення на комерційний ринок нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас