Хмарний сервіс OneDrive обзавівся функціями Google Photo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хмарний сервіс OneDrive обзавівся функціями Google Photo

Технології&Авто
343
Компанія Microsoft оголосила про низку нововведень у роботі фірмового сервісу. Зокрема, його користувачам стала доступною функція редагування фотографій без використання стороннього ПЗ.
Крім того, в OneDrive з’являться ще кілька корисних рішень для роботи з контентом.
Microsoft додала в сервіс базові функції редагування фотографій – обрізку, поворот, дзеркальне відображення, а також коригування світла і колірної гами. Дві останні опції дають можливість налаштовувати яскравість і експозицію, а також змінювати контраст, відтінки, насиченість і колірну температуру. Зазначені функції працюють тільки з файлами у форматі JPEG і PNG.
Незабаром користувачі OneDrive також зможуть транслювати свої фото і відео з Android-пристроїв на зовнішні дисплеї через Chromecast. Контент можна буде сортувати по папках з урахуванням таких параметрів, як дата створення і джерело — скріншоти, соціальні мережі і чати месенджерів. Це дасть можливість не лише швидко знаходити необхідні файли, але і переглядати конкретну папку, а не весь вміст сховища.
Всі перелічені вище нововведення будуть доступні в мобільній і веб-версії OneDrive. Редагування фотографій вже доступне на пристроях Android, а інші функції з’являться в найближчі місяці. Користувачі iOS отримають оновлення сервісу в кінці цього року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас