Apple зупинить виробництво iPhone 12 mini через низький попит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple зупинить виробництво iPhone 12 mini через низький попит

Технології&Авто
490
Тайванська дослідницька компанія TrendForce повідомила, що Apple зупинила виробництво iPhone 12 mini через низький попит.
Що сталося? Згідно із заявою, модель iPhone 12 mini знята з виробництва, позаяк продемонструвала невтішні показники продажів в порівнянні з іншими моделями сімейства iPhone 12.
Більше новин про фінансові технології читайте в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Рекомендуємо підписатися, щоб завжди бути в курсі.
Зазначається, що разом з презентацією нових гаджетів, яку Apple запланувала на вересень 2021 року, компанія зосередиться на збільшенні продажів трьох моделей із серії iPhone 12S.
В Apple чутки поки не підтвердили. iPhone 12 mini ще можна придбати на офіційному сайті компанії. Однак, чутки про те, що смартфон припинять випускати, з’являлися неодноразово. У березні 2020 року Apple скорегувала початковий план з випуску iPhone 12 mini на 70%, а деяким постачальникам порадила припинити виробництво компонентів на цю модель. Про зниження продажів iPhone 12 mini також писало авторитетне видання Reuters.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас