Влада США виділяє $8 мільярдів на відновлення роботи аеропортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада США виділяє $8 мільярдів на відновлення роботи аеропортів

Світ
211
Уряд Сполучених Штатів оголосив про виділення $8 мільярдів сотням аеропортів по всій країні з метою відновлення інтенсивної роботи, а також безпеки перельотів.
З відповідною заявою виступила в вівторок речниця Білого дому Джен Псакі.
«Сьогодні FAA – Федеральне управління цивільної авіації – оголосило про виділення $8 мільярдів у вигляді грантів для аеропортів», – поінформувала речниця адміністрації США.
Вона уточнила, що ці кошти надійдуть з Американського плану фінансового відновлення після пандемії COVID-19. Це передбачає, зокрема, забезпечення роботи працівників аеропорту, реалізацію будівельних проєктів, полегшення виплат за оренду терміналів концесійним компаніям, а також допомогу аеропортам оговтатися від наслідків COVID-19.
При цьому Псакі зауважила, що зараз через американські аеропорти подорожують більш як утричі більше американців, ніж будь-коли минулого року.
«Отже, це фінансування допоможе аеропортам активізувати діяльність, забезпечити безпеку мандрівників та зайняти працівників», – підкреслила речниця Білого дому.
Вона уточнила, що гранти отримають сотні аеропортів по всій країні.
Нагадаємо, США оперативно запроваджують план вакцинації населення країни, що дозволяє послабити карантинні обмеження та почати відновлення всіх галузей американської економіки.
Про всі важливі економічні події в Україні та світі ви можете дізнатись в телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас