Microsoft почала впроваджувати найбільшу зміну Office — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft почала впроваджувати найбільшу зміну Office

Технології&Авто
2994
Компанія Microsoft почала активно впроваджувати платформу Fluid. Як очікується, це буде найбільша зміна в документах Microsoft Office за останні десятиліття, і скоро вона стане реальністю для користувачів.
Спочатку Microsoft представила попередню версію Microsoft Fluid Framework в травні 2020 року. За словами розробників, це нова технологія і набір функцій, які допоможуть оптимізувати спільну роботу, «усунувши бар’єри між додатками».
Ось як описує Microsoft можливості використання компонентів Fluid в офісних додатках Microsoft 365:
«Перші інтеграції Fluid Framework в Microsoft 365 дозволять кільком користувачам одночасно вносити зміни в документи і створювати підключені компоненти, якими можна миттєво і дуже просто ділитися в додатках. Наприклад, таблиці, діаграми та списки завдань можна вставляти у веб-версію Outlook, щоб ваші дані про продажі, проєктні завдання та звіти про дослідження постійно оновлювалися з урахуванням останніх змін. На Office.com можна створювати робочі простори Fluid Framework і керувати ними, в тому числі в стрічці активності вашого документа, в списку рекомендацій, в @згадках, або шукати їх на Office.com. І оскільки компоненти Fluid Framework важать мало, правки застосовуються миттєво».
Місяцем раніше Microsoft анонсувала підтримку компонентів Fluid в чатах Microsoft Teams, а тепер вона з’явиться в зустрічах Microsoft Teams, а також OneNote, Outlook і Whiteboard.
В результаті контент для спільної роботи можна копіювати, вставляти і ділитися з іншими, незалежно від додатку. Замість таблиць, графіків і списків, які статичні і прив’язані до певних документів, компоненти Fluid являють собою модулі для спільної роботи, що існують в різних додатках.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас