Влада Греції змінила умови в'їзду в країну для туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Греції змінила умови в'їзду в країну для туристів

Особисті фінанси
10517
Міністерство туризму Греції оголосило про дві важливі зміни для туристів, що в’їжджають до Греції.
Зокрема, зміни стосуються правил в’їзду у зв’язку з коронавірусом, повідомляє Ekathimerini.
До речі, в нашому телеграм-каналі Finance_ukr ми часто публікуємо корисну інформацію про подорожі. Наприклад, з якою кредиткою краще їхати за кордон. Тому підписуйтесь і подорожуйте з користю!
Зазначено, що уряд дозволив в’їзд в країну мандрівникам з негативним результатом експрес-тесту.
Також грецька влада збільшила мінімальний вік, у якому діти, які в’їжджають в країну, повинні надавати документи, що підтверджують, що вони не хворі на COVID-19. Тепер дітям до 12 років дозволено в’їзд без таких документів (раніше було дозволено дітям до 6 років).
Як зазначається, вищезазначені зміни стосуються людей, які прибувають з країн, для яких дозволені другорядні поїздки до Греції та з Греції.
Тим, хто їде до Греції, також надається можливість показати сертифікат Євросоюзу про вакцинацію в цифровій або письмовій формі замість негативного результату тесту.

Туристичне страхування: це потрібно знати перед подорожжю

Відомо, що раніше для в’їзду в Грецію діяли такі правила: необхідно заповнити перед поїздкою анкету на спеціальному сайті, а вже на в’їзді в країну надати один з таких документів: довідка про вакцинацію, зроблену хоча б за 14 днів до в’їзду, ПЛР-тест не пізніше ніж 72 години, довідка про перенесену хворобу COVID-19, тест на антитіла, який дійсний від 2 до 9 місяців з дня видачі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас