МВС назвало кількість українців, які скористалися безвізом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС назвало кількість українців, які скористалися безвізом

Особисті фінанси
950
З моменту запровадження спрощеного порядку поїздок до країн Євросоюзу ним скористалися понад 50 мільйонів громадян України.
Про це повідомляє МВС на сторінці у Facebook.
До речі в телеграм-каналі Finance_ukr ми також часто пишемо про цікаві туристичні маршрути, ціни на авіаквитки та особливості в’їзду в різні країни. Тож підписуйтесь і завжди отримуйте актуальну інформацію!
«Від початку запровадження безвізового режиму понад 50 мільйонів громадян України скористалися спрощеним порядком поїздок до країн ЄС», – указується у повідомленні.
У МВС поінформували, що 2020 року додатково обладнано 128 робочих місць із функцією біометричного контролю в залізничних пунктах пропуску. Усі міжнародні та міждержавні пункти пропуску підключено до баз даних Інтерполу, що дозволяє здійснювати перевірку в режимі реального часу.
Крім того, зазначають у міністерстві, у десяти пунктах пропуску, зокрема на кордоні з Польщею та Молдовою, здійснюється спільний контроль та докладаються зусилля для розвитку спільного прикордонно-митного контролю з європейськими партнерами.

Туристичне страхування: це треба знати перед мандрівкою

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас