Тім Кук розповів про віруси на Android і плани щодо випуску електрокара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тім Кук розповів про віруси на Android і плани щодо випуску електрокара

Фондовий ринок
493
В інтерв’ю журналістам Brut America голова Apple відповів на низку питань про політику бренду. Не обійшлося і без згадки головного конкурента iOS — порівнюючи свою платформу з Android, топ-менеджер заявив, що на останній в 47 разів більше вірусів.
Останню заяву Тім Кук обґрунтував тим, що для платформи iOS існує всього один магазин додатків, і всі вони проходять ретельну перевірку перед публікацією. Водночас користувачі Android можуть завантажувати додатки з неперевірених джерел, що нерідко призводить до зараження пристроїв шкідливим софтом.
З приводу ініціативи GDPR голова компанії зазначив, що в цілому ставиться до неї позитивно, проте не згоден з вимогами регуляторів в питанні дозволу встановлення на фірмові пристрої сторонніх додатків.
«Це зруйнує безпеку iPhone і безліч ініціатив щодо забезпечення конфіденційності, які ми вбудували в App Store, де у нас є мітки приватності і прозорість відстеження додатків — цих речей більше не буде», — заявив він.
Найбільш потенційними розробками компанії Тім Кук назвав AR-пристрої та алгоритми штучного інтелекту, а також дослідження в галузі здоров’я. Як приклад голова бренду навів важливість використання Apple Watch, завдяки яким користувачі виявляли проблеми зі здоров’ям на ранніх стадіях.
Крім того, глибоке впровадження ШІ в фірмові пристрої, на думку Кука, істотно спростить життя власників гаджетів у всіх аспектах.
В кінці інтерв’ю голову бренду попросили розповісти про проєкт Apple Car, проте він відмовився від коментарів, пояснивши, що у компанії повинен бути «туз в рукаві».
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас