В UkraineInvest назвали орієнтовні стартові ціни на об'єкти великої приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В UkraineInvest назвали орієнтовні стартові ціни на об'єкти великої приватизації

Казна та Політика
490
Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач під час форуму «Україна 30. Економіка без олігархів» назвав орієнтовні стартові ціни на об’єкти великої приватизації.
«Стартова оцінка заводу „Більшовик“ попередньо визначена у 45−55 млн доларів. Обсяг інвестицій, навіть якщо говорити не про промисловість, а про девелопмент, офісні або житлові приміщення, може становити від 300 млн до 500 млн доларів», — додав Цівкач.
Про важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, ми пишемо у телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь! 🤫
А стартова ціна АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» на приватизаційному аукціоні становить 138 млн доларів.
Також Цівкач зазначив очікуваний обсяг інвестицій для «Президент-готелю», а саме від 15 млн доларів.

Довідка Finance.ua:

  • Віднедавна в Україні розблокована велика приватизація — прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цьогоріч планується виставити на аукціони 7 об’єктів. Серед них і завод «Більшовик».
  • Завод «Більшовик» також є збитковим. У 2020 році його збиток сягнув 22 млн грн. За даними ФДМ, загальна сума боргів перед третіми особами перевищує 100 млн грн.
  • Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо відновлення проведення аукціонів з продажу об’єктів великої приватизації, який Рада ухвалила 30 березня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас