Де читати про книги: добірка телеграм-каналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де читати про книги: добірка телеграм-каналів

Особисті фінанси
1042
Читання – дуже важливий процес, адже він розвиває інтелект і зберігає активність розумової діяльності людини. Книги можуть містити різноманітну інформацію, історії, думки і почуття, не схожі ні на що інше у світі.
З нагоди проведення Х Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал», що відбудеться 23-27 червня 2021 року, ми підготували для вас добірку українських телеграм-каналів про книги.
Тут ви знайдете інформацію про книги для дорослих і дітей, художні видання і нонфікшн, друковані та електронні, книги найбільших видавництв та ентузіастів.
Не забувайте також читати і наш телеграм-канал — @Finance_ukr. Там ми публікуємо фінансові лайфхаки і вчимо економити.
📍 Yakabooks — офіційний канал найбільшої в Україні інтернет-книгарні Yakaboo. Розповідають про книжки й надихають своїх покупців.
📍 Librarius — канал «бібліотеки» електронних книг Librarius. Це перша в Україні система із захищеним форматом файлу електронної книжки та аудіокниги, коли людина може читати і слухати як онлайн, так і без підключення до інтернету.
📍 Андер Кавер — про читання від засновників найпопулярнішої в Україні бібліотеки для компаній bookbox.ua.
📍 Наш формат — це офіційний канал видавництва «Наш формат», що спеціалізується на якісній діловій літературі.
📍 Книгарня Є — канал найбільшої в Україні мережі книгарень української книги. Воркшопи, дискусії, блоги, анонси новинок — тут є все і навіть більше.
📍 Старий Лев — телеграм-домівка Видавництва Старого Лева. Розповідають про новини, новинки та життя видавництва зсередини.
📍 Світ книг — канал книголюбів, де публікуються анонси, відгуки та новинки від видавництв. Є потужний чат, де часто спілкуються не лише про літературу.
📍 Retro-Futurism — постмодерне мистецтво у вигляді наукової фантастики. Все-все-все про фантастику у різних проявах.
📍 Litosvita — якщо мрієте написати власну книгу, то тут навчать, як це зробити. Адже це канал Школи сучасної літературної індустрії та комунікацій.
📍 Chytomo — канал для поціновувачів літератури й тих, хто копає глибше. Тут розповідають про тренди, дають фахові рецензії і публікують якісні огляди та публікації про літературу України та світу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас