Корейський дорожній гігант відкриє в Україні завод з переробки пластику на відбійники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корейський дорожній гігант відкриє в Україні завод з переробки пластику на відбійники

Фондовий ринок
810
Південнокорейська компанія Caris, яка виробляє пластикові дорожні відбійники та інші компоненти дорожньої інфраструктури, планує побудувати в Україні завод з виробництва екологічних дорожніх відбійників з переробленого пластику.
Як повідомили в пресслужбі Міністерства економіки за підсумками зустрічі заступника міністра Ірини Новікової з президентом Caris Co. Ю Чхолем, в проєкт планують інвестувати $ 60 млн. У Міністерстві висловили сподівання, що проєкт зможе скористатися держпідтримкою інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями.
Caris Co працює в 11 країнах світу, в тому числі і в Україні. Компанія має будівельні та логістичні компанії, компанії з виробництва інноваційних матеріалів і компонентів для дорожнього будівництва та безпеки руху, а також R&D-центр, який в свою чергу має запатентовані інноваційні технології виробництва полімерних і надтвердих матеріалів.
В Україні компанію зареєстрували наприкінці 2019 року зі статутним капіталом 21 млн грн, а інвестує вона в нашій країні з 2020-го.
«Каріс Україна» займається переважно дорожнім будівництвом. Кінцевими бенефіціарами є Ю Чхоль і Владлен Левчук.
Рік тому CEO «Південмашу» Сергій Войт і голова правління Caris Ю Чхоль підписали меморандум про виробництво 5 тис. електробусів і 7,8 тис. зарядних станцій на суму 23 млрд грн (близько $ 850 млн) зі строками виробництва до 2023 року.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас