Xiaomi назвала строки появи безпортових смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi назвала строки появи безпортових смартфонів

Технології&Авто
573
Інженери Xiaomi вважають, що вже найближчим часом на ринку з’являться перші смартфони без будь-яких роз’ємів. І станеться це навіть швидше, ніж багато хто думає.
Xiaomi відповіла на низку питань щодо нової технології швидкої зарядки HyperCharge потужністю 200 Вт. Нагадаємо, що за її допомогою можна повністю зарядити смартфон всього за 8 хвилин. У компанії заявили, що це мінімально впливає на акумулятор, і навіть після 800 циклів зарядки ємність батареї становить 80% від початкової.
Разом з тим інженери китайської компанії натякнули, що наступного року ми зможемо побачити смартфони без USB-порту для зарядки. Важливо відзначити, що подібні гаджети вже показували різні компанії, але досі це були лише концепти, нехай і робочі. Тепер же мова йде про комерційні і доступні для пересічних користувачів пристрої.
Представники Xiaomi відзначили, що єдина причина, чому смартфони все ще покладаються на зарядку дротом, полягає в недосконалості бездротових технологій. До речі, сама Xiaomi вже показала 120-ватну бездротову зарядку і навіть можливість поповнення енергії по повітрю.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас