У Мінінфраструктури оголосили дату запуску рейсів лоукостера Flynas з Києва до Саудівської Аравії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінінфраструктури оголосили дату запуску рейсів лоукостера Flynas з Києва до Саудівської Аравії

Особисті фінанси
230
Авіакомпанія з Саудівської Аравії Flynas з 11 червня 2021 року запускає рейси з Києва в Ер-Ріяд (Саудівська Аравія), у зворотному напрямку компанія виконає перший рейс 13 червня.
Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
«11 червня відбудеться перший авіарейс з України до Саудівської Аравії. Переліт Київ — Ер-Ріяд виконає провідний лоукостер Близького Сходу — компанія Flynas. Перший зворотний рейс Ер-Ріяд — Київ запланований на неділю, 13 червня», — сказано в повідомленні.
Відзначається, що авіаперевізник буде виконувати прямі перельоти на регулярній основі, зокрема, з 18 червня польоти будуть виконуватися щодня в обидві сторони.
Пресслужба підкреслила, що раніше Україна не мала регулярного прямого авіасполучення з Саудівською Аравією.
«Для виконання перельоту потрібен був трансфер через Стамбул, Доху або Дубай», — сказано в повідомленні.
Нагадаємо, у травні міністерство повідомило, що авіакомпанія з Саудівської Аравії Flynas виходить на український ринок, зокрема вона забезпечуватиме регулярне авіасполучення між Україною та Саудівською Аравією.
За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, збільшення кількості регулярних напрямків прямого авіасполучення є одним з пріоритетів міністерства.
Правила в’їзду в Саудівську Аравію для громадян України:
  • українцям для в’їзду в Саудівську Аравію потрібна електронна віза;
  • всі без винятку мандрівники повинні надати негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до перетину кордону Саудівської Аравії (англійською або арабською мовою з мокрою печаткою). Діти віком до 8 років звільняються від ПЛР-тестування;
  • іноземці та особи без громадянства підлягають проходженню обов’язкового 7-ми денного карантину в затверджених Міністерством туризму Саудівської Аравії місцях обсервації зі здачею ПЛР-тесту на перший і шостий день перебування в країні. Від карантину звільняються громадяни, які отримали повну дозу сертифікованої вакцини (Pfizer/BioNTech, Oxford-AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson) по пред’явленні відповідного сертифіката;
  • всі мандрівники мають зареєструватися в мобільному додатку Tawakkalna протягом 24 годин з моменту прибуття до місця проходження карантину;
  • за порушення карантинних правил передбачається покарання у вигляді стягнення штрафу в розмірі до 53,3 тис. дол. США, ув’язнення строком до 2 років або обидва покарання разом.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас