Київ змінив правила вакцинації через «Дію» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ змінив правила вакцинації через «Дію»

Казна та Політика
1089
Процес вакцинації від коронавірусу через «Дію» в київському Міжнародному виставковому центрі змінять для того, щоб мінімізувати черги в найближчі вихідні. Зокрема, влада розділить потік жителів столиці.
Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає її пресслужба КМДА.
«Ми розмежували потоки людей, які прийдуть на щеплення. Перший — для тих, кому зателефонували і запросили на конкретну годину. Другий — для тих, хто також записаний у «Дії», але запрошення поки що не отримав. Такі громадяни можуть або дочекатися запрошення, або вакцинуватися в порядку «живої черги», – каже Поворозник.
Ті громадяни, котрі мають запрошення, повинні будуть показати СМС-повідомлення, де вказано дату, час і номер бригади вакцинації. Якщо людина запізниться, вона зможе вакцинуватися в порядку живої черги.
Він нагадав, що охочим вакцинуватися необхідно мати при собі паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження реєстрації у додатку «Дія» та бажано – копію декларації з лікарем, якщо її підписано.
Як пандемія впливає на економіку України, ринок праці та зарплати українців загалом, читайте в нашому телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас