Компанія Oppo отримала патент на технологію мобільної телепатії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Oppo отримала патент на технологію мобільної телепатії

Технології&Авто
471
Китайський гігант з виробництва смартфонів, Oppo, запатентував технологію, що забезпечує передачу інформації за допомогою мозкових хвиль. Документ був виданий 1 червня 2021 року, а заявка була подана в березні 2018 року. Це перша подібна розробка компанії.
Про це повідомляє видання cntechpost.com.
В анотації до патенту показано, що пропонований метод управління допоможе передавати інформацію хвильовим способом від одного користувача іншому користувачеві.
Варто відзначити, що ця технологія, насправді, вимагає кількох патентів. Так, 6 квітня цього року компанія заявила про отримання патенту на розробку методу отримання мозкових хвиль, який може підвищити ефективність і точність отримання сигналів від цих хвиль електронними пристроями.
2 квітня Oppo стала власницею патентів на розробку методів відстеження сну, в яких згадувалося про використання технології мозкових хвиль. Ці патенти можуть бути пов’язані з медичними пристроями, що проєктуються компанією.
З 2020 року техногігант створює власну екосистему Інтернету речей, куди входять і численні натільні пристрої. Наприклад, смарт-браслети мають вбудовані оптичні датчики відстеження рівня кисню в крові і оптичні датчики серцевого ритму, що відстежують дихання в режимі реального часу.
Смарт-годинник Watch ECG також пройшов сертифікацію як медичний пристрій класу II. Сертифікат видало Державне управління з лікарських засобів Китаю.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас