Huawei представила Watch 3 - перший смарт-годинник на базі фірмової HarmonyOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei представила Watch 3 - перший смарт-годинник на базі фірмової HarmonyOS

Технології&Авто
318
Компанія Huawei анонсувала розумний наручний годинник Watch 3, а також його поліпшену версію Watch 3 Pro. Обидві новинки підтримують технологію eSIM, що дозволяє підключатися до стільникових мереж, не встановлюючи фізичну SIM-картку.
Базова модель Huawei Watch 3 обладнана 1,43-дюймовим дисплеєм AMOLED з піксельною щільністю 326 PPI (точок на дюйм) і яскравістю до 1000 кд/м2. У бічній частині розташовуються обертова “коронка”, що спрощує навігацію, і додаткова фізична кнопка управління.
Корпус виготовлений з високоякісної сталі. Доступні кілька ремінців, включаючи шкіряний, сталевий і силіконовий. Заявлений час автономної роботи на одній підзарядці акумуляторної батареї досягає трьох днів з 4G-зв’язком і 14 днів в режимі Ultra-Long Lasting Mode.
Huawei представила Watch 3 - перший смарт-годинник на базі фірмової HarmonyOS
Вбудовані датчики дозволяють відстежувати частоту серцевих скорочень, рівень вмісту кисню в крові і температуру тіла. Крім того, ведеться аналіз якості сну і рівня стресу.
Huawei Watch 3 – це перший смарт-годинник на базі фірмової операційної системи HarmonyOS 2.0. Підтримка AppGallery дозволить встановлювати на гаджет різні програми.
Huawei представила Watch 3 - перший смарт-годинник на базі фірмової HarmonyOS
Модель Huawei Watch 3 Pro відрізняється від звичайної версії преміальним виконанням. Корпус виготовлений з титану, а екран захищений сапфіровим склом. Крім того, до п’яти діб збільшено час автономної роботи (21 день в режимі Ultra-Long Lasting Mode).
Новинки пропонують більше ніж 100 режимів тренувань, включаючи 17 професійних режимів. Термін початку продажів і ціна поки що не розкриваються.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас