HarmonyOS 2: ключові нововведення і список підтримуваних пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HarmonyOS 2: ключові нововведення і список підтримуваних пристроїв

Технології&Авто
419
У рамках презентації нових продуктів компанія Huawei представила другу версію фірмової операційної системи HarmonyOS, яка вже доступна для смартфонів, планшетів, розумних годинників та іншої техніки. Вона дозволяє об’єднувати незалежні гаджети в один цілісний «Суперпристрій», в якому користувач отримує максимальну вигоду від всіх окремих пристроїв.
Нова панель управління в HarmonyOS 2 підтримує прості й інтуїтивні підключення за допомогою функції перетягування та інтеграції, яка дозволяє користувачам вільно підключати потрібні пристрої залежності від конкретних сценаріїв.
HarmonyOS 2: ключові нововведення і список підтримуваних пристроїв
Наприклад, щоб подивитися фільм, необхідно відкрити панель управління і перетягнути значок телевізора на іконку телефону, після чого фільм з’явиться на великому екрані. Потім можна таким самим чином підключити бездротові навушники, щоб перевести звук з телевізора на них.
HarmonyOS 2: ключові нововведення і список підтримуваних пристроїв
Новий центр управління також дозволяє використовувати додатки на різних пристроях без встановлення на кожен з них.
У HarmonyOS був перероблений початковий екран. Так, проводячи вгору по додатках, можна створювати службові віджети, в яких будуть відображатися відомості або послуги в режимі реального часу без необхідності запуску самого додатка.
HarmonyOS 2: ключові нововведення і список підтримуваних пристроїв
Платформа Huawei HiLink отримала нову назву HarmonyOS Connect. Вона покликана оснастити інтелектуальними функціями більше продуктів сторонніх виробників. Пристрої екосистеми розумного будинку тепер можна підключати до мобільного телефону одним дотиком за допомогою спеціальної мітки.
За запевненнями Huawei, HarmonyOS 2 працює значно плавніше за останню версію EMUI. Смартфон на новій операційній системі підтримує початкову швидкість читання/запису навіть через 36 місяців роботи, в тому числі якщо в пам’яті пристрою залишилося мало вільного місця.
У HarmonyOS 2 відкриті додатки продовжують працювати у фоновому режимі, тому можна повернутися до будь-якого завдання з того моменту, на якому зупинилися.
Додатково до всього, на пристроях з HarmonyOS 2 акумулятор працює довше: так, після оновлення до HarmonyOS 2 час безперервної гри в Peace Elite на HUAWEI Mate 40 Pro становить 5,1 години.
Оновлення до HarmonyOS 2 отримають майже 100 пристроїв Huawei. Серед них смартфони серій Mate 40, Mate 30, P40, Mate X2, nova 8 і планшети MatePad Pro.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас