Daymak випустить електромобіль з опцією майнінгу під час паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Daymak випустить електромобіль з опцією майнінгу під час паркування

Технології&Авто
330
Компанія Daymak розповіла, що її електромобіль Spiritus першим отримає спеціальну інфраструктуру Nebula, яка в тому числі дозволить власникам авто видобувати криптовалюту. Компанія робить акцент на тому, що платформа буде екологічно чистою.
Особливих подробиць поки що немає, але повідомляється, що Spiritus буде оснащений системою Nebula Miner з якимось провідним в галузі графічним процесором. Ні про модель, ні про продуктивність компанія не говорить, але зазначає, що майнінг буде запускатися автоматично, коли машина буде стояти на зарядці.
Також платформа Nebula має передбачає наявність криптогаманця для зберігання і використання криптовалюти. А ще компанія обіцяє інтеграцію з криптовалютними біржами.
Крім того, Spiritus можна попередньо замовити, сплативши потрібну суму в криптовалюті, включаючи Doge, Ethereum, Cardano і Bitcoin.
Машина буде запущена на ринок в 2023 році. Нагадаємо, мова йде про триколісний транспортний засіб вартістю від 20 000 доларів, хоча буде топова версія з розгоном до 96 км/год за 1,8 з ціною 150 000 доларів.
Daymak випустить електромобіль з опцією майнінгу під час паркування
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас