У Гонконгу серед вакцинованих проти коронавірусу розіграють квартиру за $1,4 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Гонконгу серед вакцинованих проти коронавірусу розіграють квартиру за $1,4 млн

Світ
167
Серед жителів Гонконгу розіграють квартиру за 1,4 мільйона доларів як головний приз лотереї на підтримку держпрограми з вакцинації проти коронавірусу. Так хочуть заохотити населення робити щеплення.
Про це йдеться у спільній заяві благодійного фонду Sino Group Ng Teng Fong Charitable Foundation та інвестиційної компанії Chinese Estates Holdings.
Переможець розіграшу отримає квартиру площею 42 м².
Що потрібно для участі. Для участі потрібно бути повнолітнім жителем Гонконгу, завершити вакцинацію проти коронавірусу та подати заявку до 1 вересня. На квартиру також можуть претендувати люди, які вакцинувалися раніше.
Як пише Insider, що хоч ця квартира і невелика, однак вона значно більша за крихітні гонконзькі «житла-домовини» — квартири, площа яких може не перевищувати 2 квадратних метри. Через високу вартість на нерухомість приблизно 200 тисяч жителів міста мешкають у такому житлі.
Попри пандемію коронавірусу і масові протести проти обмеження свобод із боку Пекіна, вартість житла в Гонконгу залишається однією із найвищих у світі.
Наразі 18% жителів міста отримали щонайменше одну дозу вакцини проти коронавірусу, а 13,8% — завершили вакцинацію. Місцеву владу така ситуація не влаштовує, тому вона звернулася до бізнесу по допомогу.
Що в інших країнах. Це вже не перша незвична ініціатива, до якої в різних куточках світу вдавалися представники влади задля щеплення населення. Так, влада американського штату Нью-Джерсі започаткувала кампанію, в межах якої кожен житель штату від 21 року зможе отримати безоплатне пиво, якщо вакцинується проти коронавірусу протягом травня.
Крім того, у Нью-Йорку за вакцинацію в пунктах щеплень на залізничних вокзалах і станціях метро вирішили давати людям безоплатні перепустки на проїзд. А в Сербії пообіцяли виплатити по 30 доларів усім, хто вакцинувався до кінця травня.
Більше цікавих новин, корисних порад та інструкцій є в нашому телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас