Android 12 спростить обмін контентом між користувачами пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Android 12 спростить обмін контентом між користувачами пристроїв

Технології&Авто
275
Іноді користувачеві смартфона буває важко поділитися посиланням, фото або іншим контентом зручним йому способом. Натискаючи кнопку «Поділитися» в різних додатках, він отримує різний результат і різні набори доступних програм, т.зв. «Share Sheets». І Google має намір покласти цьому край.
Поки що для використання універсального списку для всіх додатків можна було встановити за замовчанням сторонні розробки на кшталт Sharedr замість стокової версії Android. У новій ОС такої можливості не буде.
За даними порталу XDA Developers, Розробник Sharedr відправив «багрепорт», зауваживши, що користувачі більше не можуть зробити вибір між його програмою і Android Sharesheet. На це в Google заявили, що це не баг, і сторонні програми, що замінюють власне діалогове меню ОС, відтепер буде помітно складніше використовувати.
Android 12 спростить обмін контентом між користувачами пристроїв
Можливість обрати сторонню програму у користувача збережеться і в Android 12, але встановити її за замовчанням для всіх додатків не вийде. Щоразу, викликаючи вікно «Поділитися», необхідно буде вибирати між списком Google і варіантом на кшталт Sharedr, що додає як мінімум одну зайву дію. Поки що невідомо, чи збережеться можливість створювати вікна з власним кастомізованим набором програм для обміну у великих компаній.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас