Представлено водне таксі Candela P-12 на електричній тязі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено водне таксі Candela P-12 на електричній тязі

Технології&Авто
438
Шведський виробник човнів преміум-класу Candela представив нове електричне водне таксі на підводних крилах Candela P-12. Розроблене для заміни традиційних поромів з дизельним двигуном. Воно використовує електричний двигун в поєднанні з корпусом з вуглецевого волокна і підводними крилами для створення надефективної системи приводу.
Candela P-12 довжиною 8,5 метра вміщує до 12 пасажирів у своїй панорамній кабіні. Нове водне таксі використовує ту саму систему підводних крил, яка вже була випробувана на розкішному прогулянковому човні компанії Candela C-7.
Представлено водне таксі Candela P-12 на електричній тязі
Підводні крила практично повністю піднімають човен над водою, створюючи дуже ефектне видовище. Крім того, така система сприяє зниженню енергоспоживання, рівня шуму і забезпечує більш плавний хід судна. Компанія заявляє, що судно практично виключає можливість виникнення морської хвороби у пасажирів.
Candela P-12 може досягати швидкості до 55 км/год (30 вузлів) і здатна забезпечити більше двох годин роботи при швидкості 37 км/год (20 вузлів). Човен оснащений системою швидкої зарядки, яка дозволяє заповнити запас енергії всього за одну годину.
Представлено водне таксі Candela P-12 на електричній тязі
Candela не просто позиціонує новий човен як більш зручну і продуктивну альтернативу дизельним поромам. P-12 споживає на 80% менше ресурсів, ніж водні таксі з ДВЗ. Згідно з підрахунками компанії, новий човен приблизно на 85 відсотків дешевший в експлуатації, ніж аналоги з бензиновими двигунами. Очікується, що Candela P-12 надійде в продаж до кінця 2022 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас