Ринок смартфонів у Європі зріс практично на третину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок смартфонів у Європі зріс практично на третину

Технології&Авто
245
Дослідження, проведене компанією International Data Corporation (IDC), говорить про те, що ринок смартфонів в регіоні EMEA в першому кварталі поточного року значно зріс.
Продажі в штучному вираженні в період з січня по березень включно склали 93,06 млн одиниць. Це на 20,9% більше порівняно з першою чвертю минулого року. У грошовому вираженні галузь показала зростання на 29,0%, досягнувши обсягу $ 31,68 млрд.
Відзначається, що в Європі обсяг ринку в річному обчисленні підскочив практично на третину — до $ 23,20 млрд. Таким чином, попит на розумні стільникові апарати почав відновлюватися після удару коронавірусу.
Найбільшим постачальником смартфонів у регіоні ЕМЕА є Samsung з часткою 32,8% за підсумками першого кварталу поточного року. На другому місці розташовується китайська Xiaomi, яка показала результат в 15,4%. Замикає трійку Transsion (бренди iTel Mobile, Tecno Mobile і Infinix Mobile) — 15,0%. Далі йдуть Apple і Oppo з показником 14,3% і 5,1% відповідно.
Всі провідні постачальники значно збільшили відвантаження смартфонів. Інші бренди спільно контролюють приблизно 17,4% ринку розумних стільникових апаратів в регіоні ЕМЕА.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас