Volkswagen запропонував використовувати технології машинного зору для поліпшення транспортного потоку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen запропонував використовувати технології машинного зору для поліпшення транспортного потоку

Технології&Авто
252
Volkswagen став партнером міста Кармел, штат Індіана: німці запропонували місцевій владі використовувати програмне забезпечення машинного зору для поліпшення транспортного потоку.
Фахівці бренду проаналізують різні моделі використання вулиць, щоб автомобілі краще переміщалися містом.
Ідея прийшла з програмного забезпечення, розробленого для заводу VW в німецькому Вольфсбурзі.
Ця технологія була призначена для оптимізації виробництва і проведення автоматизованих перевірок якості збірки і логістики автомобілів.
Це найбільший у світі автомобільний завод, тому компанія повинна була мати можливість відстежувати територію кампуса площею 6,5 квадратних кілометрів, що, для порівняння, в три рази більше за Монако. З таким досвідом за плечима автовиробник вирішив перевірити, чи зможе він зробити рух в місті більш зручним.
«Ми розглядаємо наш інструмент як можливість надати містам більш зручні дані про мобільність, щоб допомогти сформувати їхні майбутні потреби в транспорті – від пішоходів і водіїв транспортних засобів до громадського транспорту”, – пояснив Йохан де Нісшен, головний операційний директор Volkswagen Group of America.
На головних міських перехрестях встановили камери, які збиратимуть інформацію для нової системи: транспортний потік машин і велосипедистів, рух пішоходів та інші дані.
Зібрану статистику Volkswagen надасть містобудівникам, щоб допомогти їм визначити тенденції і відреагувати на запити населення.
Якщо технологія машинного зору спрацює, як треба, то автомобілісти будуть швидше добиратися до місця призначення. Це великий плюс для екології та аварійних служб. Останні зможуть оперативніше доїхати до місця НП.
Це перший подібний проект Volkswagen, але автовиробник заявляє, що веде переговори з іншими містами.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас