Google розширить можливості цифрових магазинів для продажу товарів через пошуковик, карти і YouTube — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google розширить можливості цифрових магазинів для продажу товарів через пошуковик, карти і YouTube

Технології&Авто
254
Google оголосила про розширення можливостей цифрових магазинів з продажу товарів через свої сервіси. Тепер компанії зможуть продавати товари безпосередньо через пошуковик, картографічний сервіс і YouTube.
Розробники розширюють співпрацю з платформами електронної комерції, щоб якомога більше магазинів отримали доступ до їхніх сервісів. Минулого тижня компанія Google оголосила про співпрацю з Shopify. Тепер компанія розширює партнерство з Square, WooCommerce і Shop Pay.
Нові інструменти Google дозволять компаніям продавати товари прямо з Google Карт, а доступність і рейтинги продавців будуть розміщені у вкладці “Покупки”. Також IT-гігант додасть нові можливості на сторінку пошуку зображень, яка історично була позбавлена електронної комерції. Крім цього, розробники вже тестують сервіс з додавання нових функцій купівлі в YouTube. Імовірно, таким чином компанія бореться з домінуванням Amazon в сфері онлайн-торгівлі.
Виконавчий директор аналітичної фірми електронної комерції Profitero Брайан Вінер (Bryan Wiener) заявив у розмові з Bloomberg, що Google програє, якщо Amazon стане базовим магазином для електронної комерції. На його думку, у компанії є перевага в тому, що вона може допомогти своїм поточним корпоративним клієнтам, які вже платять за просування, знайти своїх покупців.
Експерти також відзначають, що реклама в Пошуку Google як і раніше залишається одним з найбільш затребуваних сервісів. Директор з маркетингу Xena Workwear зазначив, що їхня компанія витрачає близько $10 тисяч на тиждень на рекламу в сервісах компанії і отримує в 2-3 рази більше прибутку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас