Jeep представив гібридний Wrangler для Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jeep представив гібридний Wrangler для Європи

Технології&Авто
623
Компанія Jeep представила гібридний Jeep Wrangler 4xe для європейського ринку. Позашляховик з 380-сильною установкою може проїжджати на електриці до 50 кілометрів, заряджається від розетки за три години і розганяється з місця до 100 км/год за 6,4 секунди, пише nashidorogy.
Зовнішні відмінності гібридного Wrangler від стандартної моделі з ДВЗ зводяться до декоративних елементів в синьому кольорі Electric Blue. До складу силової установки входять дволітровий бензиновий турбодвигун і пара мотор-генераторів. Коробка передач – 8-ступеневий автомат. Для позашляховика заявлені система повного приводу Selec-Trac (або Rock-Trac), мости Dana, диференціали Tru-Lok з електроприводом блокування, диференціал підвищеного тертя Trac-Lok і стабілізатор поперечної стійкості з електроприводом від’єднання.
Європейцям запропонують на вибір три версії: Sahara, Rubicon і ювілейну 80th Anniversary, присвячену 80-річчю американської марки. Залежно від рівня виконання Wrangler 4xe може оснащуватися 8,4-дюймовим екраном мультимедійної системи, аудіосистемою Alpine з дев’ятьма динаміками і сабвуфером, системою контролю сліпих зон, системою курсової стійкості, асистентом паркування, безключовим доступом в салон і дистанційним запуском двигуна, а також адаптивним круїз-контролем.
Ціни на Jeep Wrangler 4xe для Європи поки не оголошені, але у дилерів новинка з’явиться вже в червні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас