На FinAwards-2021 визначили найстійкіший банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На FinAwards-2021 визначили найстійкіший банк

Кредит&Депозит
1389
Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
Як обирали? У цій номінації брали участь банки з депозитними портфелями від 1 млрд гривень з найвищими показниками стресостійкості та лояльності вкладників.
Це банки, яким найбільше довіряють при розміщенні депозитних вкладів. Переможця визначали шляхом голосування експертного журі та відповідно до методики редакції порталу Minfin.com.ua.
Загалом за звання найстійкішого боролися 10 банків.
Хто переміг? Переможцем став Райффайзен Банк Аваль. У п’ятірку лідерів увійшли також ОТП Банк, Креді Агріколь Банк, УкрСиббанк, Кредобанк.
«Це для нас гордість. Райффайзен Банк Аваль – це завжди надійність і впевненість у завтрашньому дні. Група Райффайзен є однією з найстабільніших і надійних груп у Європі», – каже Юлія Мороз, директорка департаменту каналів продажу та дистрибуції Райффайзен Банку Аваль.
На FinAwards-2021 визначили найстійкіший банк
За її словами, банк зараз перебуває в режимі трансформації.
«Ми маємо нову банківську стратегію на 5 років, яка передбачає значний приріст клієнтської бази. Плануємо стати найрекомендованішим банком у країні. Також ми не забуваємо про діджиталізацію», – зазначила Юлія Мороз.

Довідка Finance.ua:

  • починаючи з жовтня 2005 року, Райффайзен Банк Аваль є частиною банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ, Австрія;
  • банк пропонує широкий перелік стандартних та новітніх банківських послуг, якими користуються 2,6 млн клієнтів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас