Зарплати керівників американських банків зростають, попри пандемію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплати керівників американських банків зростають, попри пандемію

Світ
271
Керівники більшості великих банків США повідомили про підвищення своїх зарплат під час пандемії COVID-19.
Як повідомляє Bloomberg, згідно з дослідженням Janney Montgomery Scott LLC, серед банків з активами понад $1 млрд у двох третин генеральних директорів в цьому році підвищилася заробітна плата. Дані показують, що середнє зростання заробітної плати досягає 26%.
А про всі важливі економічні події не тільки в Україні, а й світі ви можете дізнатись в телеграм-каналі Finance_ukr.
У керівників найбільших банків США – кредиторів з активами понад $50 млрд – було найменше зростання заробітної плати (5,8%). Браян Мойніхан з Bank of America Corp, Чарлі Шарф з Wells Fargo & Co і Енді Сесер з US Bancorp – всі вони побачили зниження своїх компенсацій цього року.
Торік на тлі поширення коронавірусу, банки були змушені відкласти мільярди доларів в резерви через зростання безробіття, що викликало побоювання, що позичальники втратять здатність обслуговувати свої борги. Але серія державних стимулів значною мірою пом’якшила пандемічні шоки, щоб запобігти збиткам, що дозволило банкам почати розвантаження своїх резервів в останніх кварталах.
Заробітна плата гендиректора Capital One Financial Corp Річарда Фейрбенка зросла на 161% до $20,1 млн, що є найбільшим стрибком серед найбільших банків США.
Компенсація Джеймі Даймона з JPMorgan Chase & Co зросла лише на 0,2%, але він залишається найбільш високооплачуваним генеральним директором банківського сектору, заробивши цього року майже $32 млн.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас