Грузія відкриє сухопутні кордони з 1 червня — умови в'їзду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грузія відкриє сухопутні кордони з 1 червня — умови в'їзду

Особисті фінанси
572
Грузія з 1 червня відкриє сухопутні кордони. Перетнути кордон без додаткових обмежень зможуть мандрівники, які повністю вакциновані проти COVID-19 чи мають негативний результат ПЛР-тесту.
Відповідне рішення прийняла координаційна рада країни 25 травня.
Для перетину кордону потрібно мати підтвердження про завершення вакцинації, або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години до в’їзду в країну. Крім того, люди, які отримали негативний тест на COVID-19, мають повторно зробити ПЛР-тест в найближчі 72 години після в’їзду.

Рейтинг кредитних карток для мандрівників

«Всім відвідувачам рекомендується мати медичну страховку, яка також покриває випадки, пов’язані з COVID-19», — сказав керівник оперативного штабу Міжвідомчої координаційної ради Георгій Гібрадзе.
Також за рішенням ради, Канада, Японія, Кувейт, Китай, Південна Корея, Молдова та Оман будуть додані в список країн, громадяни та жителі яких зможуть перетинати кордон Грузії з негативним ПЛР-тестом.

Довідка Finance.ua:

  • Грузія з 1 березня відкрила авіасполучення для туристів з України за умови наявності негативного ПЛР-тесту на COVID-19, зробленого за 72 години до в’їзду. Також тест на коронавірус доведеться зробити на третій день перебування у країні.
Нагадуємо, про всі зміни, які можуть стосуватися ваших гаманців, ми оперативно інформуємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
suspilne.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас