Названо найкращого CEO фінансового сектору – FinAwards-2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкращого CEO фінансового сектору – FinAwards-2021

Фондовий ринок
687
Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
Як обирали? У номінації були представлені топменеджери (це можуть бути як ті, хто керує власним бізнесом, так і наймані керівники) фінансових, страхових і мікрофінансових компаній, під чиїм керівництвом у 2020 році компанія досягла значних якісних показників розвитку в цілому.
Це може бути: збільшення частки ринку, хороші фінансові показники, впровадження інноваційних технологій, виведення компанії на нові ринки тощо.
Хто переміг? Лідерів обирали серед 17 претендентів. Першість отримала CEO Moneyveo Альона Андронікова.
«Я безмежно щаслива, що сьогодні у нас п’ять нагород. Три – отримала компанія, і ще дві – індивідуальні нагороди. Для мене це велика честь, така висока оцінка вражає. Я не очікувала на перемогу, для мене це стало приємним сюрпризом», – ділиться враженнями переможниця.
Названо найкращого CEO фінансового сектору – FinAwards-2021
Альона Андронікова зізнається, що любить експериментувати не лише в плані продуктів і сервісів, а ще й у питаннях управління.
«Ми дуже ефективно цьогоріч запровадили нову модель управління по мікропроєктах через команди. Унікальність у тому, що там об’єднані і бізнес, і аналітики, і розробники, і IT. Завдяки своїй роботі команди згуртованіші й швидше виводять сервіси та продукти на ринок. Наша стратегія – надати нашим клієнтам максимально різні продукти й сервіси», – каже вона.
Друге місце посів Андрій Перетяжко, голова правління ARX.
Третє місце – Олександр Холод, директор Швидко гроші.
П’ятірку лідерів закривають Наталія Клевакіна, директорка компаній CCloan і MisterCash, та Оксана Лилик, СЕО E-Cash.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас