Названо переможця в номінації «Кращий СРА-оффер» — FinAwards2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо переможця в номінації «Кращий СРА-оффер» — FinAwards2021

Фінтех і Картки
363
У столичному Regent Hill відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Серед 25 номінацій була і спеціальна нагорода «Кращий СРА-оффер». CPA розшифровується як «Cost per action» — це модель ціноутворення, де рекламодавець (тобто компанія) платить за певну дію.
Кого номінували. Серед 10 номінантів у п’ятірку кращих змогли вирватися такі компанії:
  • Money4you;
  • Mycredit;
  • Credit7;
  • Miloan;
  • CreditPlus.
Хто став найкращим для вебмайстрів? Почесне перше місце в номінації «Кращий СРА-оффер» на FinAwards2021 посіла компанія CreditPlus.
Як прокоментував Finance.ua керівник маркетингу CreditPlus Іван Підвисоцький, компанія завжди намагається бути відповідальним партнером і робити оффер привабливим для вебмайстрів, які з нею працюють. Він також розповів, що допомогло CreditPlus отримати перемогу.
«Насправді, складно виділити щось одне. Перш за все, це чітка робота Affiliate Manager і бек-офісу, що дозволяє робити партнерство якісним і комфортним для всіх сторін. Також це умови нашого оффера — ми завжди прагнемо досягати найвищих показників по EPC, що робить саме наш оффер прибутковим на ринку МФО».
За словами представника компанії, минулий рік приніс багато змін, зокрема, організації тепер мають обов’язково ідентифікувати клієнтів, використовуючи різні моделі (зокрема, за допомогою BankID НБУ та ін.).
«Додаткові процеси на етапі реєстрації, як відомо, призводять до зниження CR (conversion rate — скільки % клієнтів отримують кредит з кліка — Ред.), що погано впливає на показник EPC (earnings per click — заробіток вебмайстра на одному переході – Ред). Тому основним завданням відділу маркетингу в контексті роботи з CPA було збереження основних показників CR і EPC, і утримання лідируючих позицій за цими показниками в порівнянні з конкурентами», — розповів він.
Названо переможця в номінації «Кращий СРА-оффер» — FinAwards2021
За словами Олександра Бойка, СЕO Finline, компанії, яка створила цю номінацію і вибирала переможців, оффери CreditPlus дуже привабливі для вебмайстрів.
«Для вебмайстрів дуже важлива стабільність. Стабільність в результатах і CPC (cost per click — сума, яку рекламодавець платить за клік по оголошенню, зроблений користувачем — Ред.) — це конверсійність трафіку в клік. Компанія CreditPlus демонструє стабільні показники і хорошу динаміку в цьому вже кілька років поспіль. І в минулому році, як і в цьому, хлопці посіли перше місце. З ними охоче працюють вебмайстри», — прокоментував він.
Про премію. FinAwards — це щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії популярні сайти України про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua і Finance.ua, а організатор — один з провідних конференц-майданчиків у сфері фінансів і технологій — BankOnline.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас