Яку МФО визнано найкращою в онлайні – FinAwards-2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яку МФО визнано найкращою в онлайні – FinAwards-2021

Кредит&Депозит
1936
Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
У номінації «Найкраща МФО онлайн» були представлені мікрофінансові компанії, які видають мікропозики через інтернет без прив’язки до живого офісу. Мають чинну ліцензію на видачу кредитів без претензій на відкликання з боку регулятора, видали не менше 20 тис. мікропозик за останні 3 місяці.
Хто переміг? За звання найкращої змагалися 22 мікрофінансові організації. Перше місце посіла Moneyveo. «Срібло» дісталося SlonCredit, а «бронза» – CCLoan.
«Стільки робити нового, скільки робимо ми, на ринку ніхто не робить. Ми перші були в онлайні та залишаємося лідером уже майже 8 років, усі на нас рівняються. Ми хочемо «рвати» й розвивати цей ринок, прокачувати його, виходити на нові ніші та бути там лідером. Плюс те, як клієнтів любимо ми, ніхто їх так не любить», – каже комерційний директор Moneyveo Максим Параска.
Яку МФО визнано найкращою в онлайні – FinAwards-2021
На питання, чи змінилися вимоги клієнтів до МФО сьогодні, він відповів, що клієнти, як завжди, хочуть більше знижок.
«Утім, на перший план виходить сервіс, обслуговування після потрапляння в прострочку. І в цьому плані ми теж серед лідерів. Кодекс етики колекторів, який у нас був уже кілька років, взятий за основу нового закону про колекторську діяльність», – пояснює Максим Параска.
Moneyveo видає кредити з листопада 2013 року. Уже за три роки, 2016-го, компанія стала одним із лідерів ринку небанківського онлайнового кредитування в Україні.
Сервіс Moneyveo дозволяє віддалено отримати кредит на банківську картку до 15 тис. грн (за першого звернення – до 10 тис. грн) на строк до 30 днів.
Компанія активно займається благодійністю. Зокрема, у 2020 році закупила три апарати штучної вентиляції легень S1200 для допомоги хворим на COVID-19, два реанімаційні медичні ліжка з електроприводом у військовий госпіталь в Ірпені.
Крім того, у грудні 2020-го Moneyveo разом з Міністерством цифрової трансформації запустила освітній серіал для підприємців «Переведення бізнес-процесів в онлайн».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас