Визначили найкращу кредитну картку - FinAwards-2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначили найкращу кредитну картку - FinAwards-2021

Кредит&Депозит
1428
У п’ятницю, 21 травня, відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua та Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.
Переможці у всіх номінаціях, окрім «Народний банк» і «Стійкий банк», визначаються шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Finance.ua та Мінфін, відкритого голосування читачів сайту.
Як визначали? У номінації “Найкраща кредитна картка” представлені банківські платіжні картки, що доступні для масового сегмента клієнтів із середнім і нижче середнього рівнем доходу, за якими на запит клієнта або за замовчуванням встановлені кредитні ліміти на здійснення платіжних і касових операцій. Усього за першість змагалися 18 карток.
Хто переміг? І хоч конкуренція кредиток сьогодні надпотужна, лідером стала «Чорна картка» від monobank.
Її перевагами є:
  • кредитний ліміт до 100 тис. грн;
  • пільговий період до 62 днів;
  • безкоштовне обслуговування;
  • комісія 0,5% за зняття власних коштів у будь-якому банкоматі;
  • кешбек до 20% на певні категорії покупок.
«Усе, що ми робимо, ми робимо з турботою про клієнтів. Наші продукти й сервіси розроблені, щоб клієнти відчули турботу. Щоб банківські послуги не навантажували їх, і щоб вони відчували легкість, користуючись усім, що ми можемо запропонувати», – зазначив Finance.ua Андрій Звізло, директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу та транзакційного банкінгу, член правління Універсал Банк.
Друге місце посіла картка «Універсальна» від ПриватБанку. Цю картку цінують за кредит до 50 тис. гривень, пільговий період до 55 днів й оформлення без довідок – потрібен лише паспорт та ІПН.
Третє місце у картки «ВсеМожу» від ПУМБ. Картка полюбилася за пільговий період до 62 днів на покупки й комуналку в ПУМБ online. Зняття готівки без комісії за рахунок кредитних коштів в банкоматах по всьому світу, програму кешбеку за розрахунки карткою до 50%, та щомісячний платіж, який складає всього 3% від використаної суми кредиту.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас