Як заощадити на доставці квітів? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як заощадити на доставці квітів?

Особисті фінанси
221
Як правило, люди дарують квіти на свята або з нагоди якоїсь іншої знаменної події. Але навіщо чекати приводу? Завжди можна замовити квіти онлайн, зробити дорогій людині несподіваний сюрприз і організувати приємний вечір посеред тижня. Такі моменти надовго залишаються в пам’яті і гріють душу навіть в похмуру буденність. Тим більше, що сьогодні, завдяки сервісу Flowers.ua, можна неабияк заощадити на доставці квітів.
Як заощадити на доставці квітів?
Доставка квітів кур’єром по всій Україні
Доставка квітів по всій Україні – відмінний спосіб привітати кохану або просто нагадати про себе і про свої щирі почуття. До того ж, доставка квітів може бути здійснена анонімно, що ще більше підігріє інтерес. Кожен букет і квіткова композиція доповнюється фірмовою вітальною листівкою (додається безкоштовно). Ви самі вирішуєте, який текст повинен бути в ній. Це прекрасна можливість висловити свої емоції. Безкоштовна доставка квітів і подарунків діє по всіх обласних центрах України.
Найширший асортимент квіткових композицій
У каталозі компанії представлен широкий вибір квітів найрізноманітніших сортів, як місцевих, так і привізних. Зверніть увагу на білі або різнокольорові орхідеї. Це дуже вишукані і витончені квіти. До того ж, можна замовити не тільки букет орхідей, а й живу орхідею в горщику. Якщо ваш адресат полюбляє екзотику, радимо зупинити свій вибір на антуріумах, еустомах або альстромеріях. Дані квіти завжди асоціюються з жарким літом і викликають захоплення. Також не варто залишати поза увагою червоні троянди – це вічна класика, яка не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Але можна підібрати і білі, і кремові, і рожеві, і декоративні троянди сорту Miss Piggy. Здивуйте кохану кількістю – пишний букет зі 101, 501 або навіть 1001 квітки не залишить байдужою жодну дівчину. Оригінальним варіантом подарунка також є квіти в коробці. Капелюшна коробка створює інтригу і стильно виглядає. До того ж, подібна упаковка набагато довше зберігає свіжість рослин. Також флористи рекомендують звернути увагу на квіти в кашпо. Кашпо – це сучасна трендова ємність, яка може бути представлена ​​у вигляді шкатулки, конверта або, наприклад, відерця. Дуже незвично виглядає і так само, як капелюшна коробка, продовжує життя квітам. А, якщо раптом ви захочете зробити дійсно унікальний подарунок, скористайтеся можливістю оформити індивідуальне замовлення.
Тільки найсвіжіші квіти
Для того, щоб букети від Flowers.ua радували одержувача максимально довго, флористи формують усі композиції тільки в день, на який призначена доставка, і вже після оплати заявки. Потім готовий букет зберігається в спеціальних холодильних камерах, звідки його забирає кур’єр. До того ж, флористи Flowers.ua ретельно відбирають кожну квітку і стежать, щоб на рослинах не було пошкоджень або ознак в’янення.
Прийом замовлень 24/7
Оформити замовлення можна в будь-який зручний для вас час. Цілодобова служба підтримки компанії працює без вихідних і свят. Також у Flowers.ua є особиста кур’єрська служба в Україні та контакти перевірених кур’єрів в інших країнах світу. У будь-якому випадку, кур’єри без проблем відвезуть букет квітів туди, куди потрібно і точно в строк. Крім того, кур’єр може зробити фотозвіт процесу доставки. Фотографію щасливого адресата з квітами в руках ви отримаєте миттєво на вказаний вами месенджер. Варто відзначити, що фотозйомка відбувається тільки, якщо одержувач погодиться на неї.
Як заощадити на доставці квітів?
Замовлення через додаток і широкий вибір способів оплати
Щоб ще більше спростити процес замовлення, IT-фахівці компанії Flowers.ua створили безкоштовний фірмовий додаток (доступний для скачування в Google Play і App Store).
А оплатити замовлення можна в будь-якій зручній для вас валюті (UAH, RUR, EUR, USD) за допомогою однієї з популярних платіжних систем (PayPal, Apple Pay, Приват24 та ін.). Flowers.ua співпрацює з великими українськими банками, завдяки чому ви можете отримати кешбек до 20% на кожну покупку.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас