Створена система 3D-друку, здатна виробляти батареї для електрокарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створена система 3D-друку, здатна виробляти батареї для електрокарів

Технології&Авто
321
Каліфорнійські розробники з компанії Sakuu Corporation створили нову систему 3D-друку, яка може друкувати батареї для великих електромобілів за запитом. У цій системі використовуються нові технології для створення твердотільних батарей, легших і менших від традиційних літій-іонних батарей.
Про це пише 3DPrint.
В системі Sakuu Corporation використовуються два типи друку. З одного боку, система плавлення з порошковим шаром, яка спікає матеріал у твердій формі, а з іншого боку, головка для струменевого напилення, яка забезпечує точне розкидання матеріалу. Ця система здатна друкувати як кераміку, так і метал.
«Гнучкість процесу системи друку означає, що клієнти можуть легко переключити виробництво на різні типи і розміри батарей в міру необхідності, наприклад, щоб отримати вдвічі більше енергії в тому ж просторі або мінімальну енергію в половині простору», – розповів засновник Sakuu Роберт Багері.
Оскільки вся система легко модифікується, можна буде друкувати акумулятори для автомобіля і електросамоката в один день. Компанія стверджує, що її батареї виходять на 50% легшими і на 20% меншими, ніж традиційні літій-іонні акумулятори.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас