Dragon Capital придбала логістичний комплекс під Києвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital придбала логістичний комплекс під Києвом

Фондовий ринок
683
Компанія UCPIH Ltd, яка входить у групу компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання офісно-логістичного комплексу Амтел у с. Білогородка Київської області.
Площа комплексу — 100 208 кв. м, продавець — міжнародна девелоперська компанія Amtel Properties, повідомили у Dragon Capital.
«Логістичний комплекс класу А розташований безпосередньо на фасаді траси T1012, між Одеською та Житомирською трасами за 6 км від кільцевої дороги Києва», — сказано в повідомленні.
«Ми раді оголосити про придбання 11-го логістичного комплексу до нашого портфелю складської нерухомості, — заявив Володимир Тимочко, керуючий директор з прямих інвестицій Dragon Capital. — Комплекс Амтел стане найбільшим об’єктом у нашому портфелі, а його придбання дозволить наростити площу складів під нашим управлінням на правому березі Дніпра до 294 тис. кв. м, і загалом в Україні – до 391 тис. кв. м».
За словами Тимочка, ця інвестиція підтверджує віру групи компаній у перспективність сектора складської та промислової нерухомості в Україні. Зокрема, Dragon Capital планує продовжувати інвестиційну активність у цьому секторі, в тому числі через реалізацію індустріальних парків Е40 у Києві і М10 у Львові. У цьому році планується початок будівництва перших черг цих проектів площею 25 500 кв. м і 14 500 кв. м відповідно.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас