Маск анонсував початок постачань Tesla Model S Plaid на початку червня (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск анонсував початок постачань Tesla Model S Plaid на початку червня (фото, відео)

Технології&Авто
1016
Голова Tesla Ілон Маск повідомив, що 3 червня на заводі компанії в Каліфорнії пройде спеціальний захід, присвячений фактичному старту поставок флагманських седанів Model S Plaid клієнтам. Вони розпочнуться через кілька днів після івенту.
На початку 2021 року Tesla представила оновлені автомобілі Model S і Model X, що виділяються, в числі іншого, новим U-подібним кермом, що нагадує «штурвал» гоночних болідів Формули-1. У лінійці Model S попередній топовий варіант Model S Performance замінила Model S Plaid з трьома електромоторами (потужність – 1034 кінські сили, розгін до 60 миль на годину — за 1,99 секунди, дальність ходу 628 кілометрів), яка спочатку дебютувала на вересневій батарейній презентації Battery Day.
Маск анонсував початок постачань Tesla Model S Plaid на початку червня (фото, відео)
Анонсуючи оновлені флагманські седан і кросовер в кінці січня 2021 року, Ілон Маск заявив, що поставки автомобілів почнуться «в найближчі тижні», що передбачало виконання перших замовлень в лютому. Але цього не сталося. На нещодавньому звіті голова Tesla повідомив, що відвантаження нових Tesla Model S повинні початися найближчим часом. І ось зараз Tesla, схоже, нарешті готова випустити автомобіль на ринок.
Маск анонсував початок постачань Tesla Model S Plaid на початку червня (фото, відео)
Очікується, що на презентації відбудеться повноцінний анонс оновленого седана Model S з усіма подробицями, в тому числі про гучний редизайн рульового колеса. Передбачається, що в новій Model S компанія прибрала перемикач режимів їзди PRND і повністю автоматизувала цю дію — автомобіль зможе самостійно розпізнавати, який режим необхідно включити.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас