Microsoft Teams отримає нові можливості і функції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Teams отримає нові можливості і функції

Технології&Авто
585
Microsoft, нарешті, прислухалася до відгуків користувачів і незабаром представить дві нові функції для організаторів відеоконференцій у Microsoft Teams. А також, додасть певні покращення у свій сервіс для відеодзвінків.
Компанія дозволить в один клік вимикати відео певного учасника дзвінка або ж вимкнути всі відео разом. Ці можливості будуть корисними, якщо відео вас відволікає і ви хочете зосередитися тільки на самій розмові. Згідно з даними, функції мають з’явитися у програмах для Windows/macOS та iOS/Android до кінця травня.
У червні Microsoft також планує представити новий інтерфейс презентацій, який дозволить користувачам швидко представляти свої презентації PowerPoint без ручного завантаження файлів PPT.
Зараз користувачам необхідно показувати аудиторії весь свій екран, включаючи робочий стіл, панель задач або док-станцію. Після наступного оновлення, яке налаштоване на додавання інтеграції PowerPoint Live, користувачі можуть, безпосередньо, ділитися своїми презентаціями без необхідності показувати свій екран аудиторії.
Ви можете використовувати PowerPoint Live, натиснувши кнопку «Бути присутнім в командах» у PowerPoint, яка надішле файл на активні збори. Крім того, користувачі можуть відкрити меню «Поділитися вмістом» в Teams і почати ділитися файлами PowerPoint, синхронізованими з обліковим записом Microsoft.
В Microsoft Teams також буде спеціальний розділ PowerPoint Live. А ще, програма також дозволить доповідачам перемикатися між різними презентаціями і одночасно отримувати доступ до своїх слайдів або нотаток. Вікно чату відображатиметься в правій частині програми, щоб доповідачі не пропустили термінові запити. PowerPoint Live буде доступний користувачам Microsoft Teams з активною платною підпискою.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас