Кличко назвав головні проблеми ЖКГ Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко назвав головні проблеми ЖКГ Києва

Казна та Політика
474
Мер Києва Віталій Кличко відповів у програмі «Народ проти» на телеканалі «Україна 24», що робиться в столиці з модернізації житлово-комунального господарства.
«Дійсно, ситуація з господарством складна. За багато років в місто майже не вкладалися гроші. Уявіть собі, ми ремонтуємо вулиці, на яких не було ремонту по 30−40 років, 50 років (вул. Алматинська). Асфальт поклали, але технологічно асфальт потрібно перекладати через 8−10 років. Ви можете уявити, як виглядає вулиця, де десятки років не робилося жодного ремонту. До речі, за час мого мерства зроблено понад 1100 км доріг — це не тільки асфальтове покриття, це і тротуари, і освітлення. Нам ще багато потрібно зробити щодо якості доріг, потрібно багато грошей вкладати», — сказав він.
Також мер поскаржився на стан комунікацій житлово-комунального господарства.
«Але разом з тим щодо ЖКГ ми не бачимо того стану комунікацій, які знаходяться під землею, коли труби енергонеефективні, втрачають воду, постійні розриви. Труби лежать ще з радянських часів, їх також потрібно замінювати, з цим пов’язана велика кількість проблем, які виникають. Ми зараз забрали енергетичний комплекс в управління міста, зробили компанію „Київтеплоенерго“, переклали 280 км труб, і аварійність минулого року зменшилася на 10%», — сказав він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас