ПриватБанк почав видавати кредити ОСББ на нових умовах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк почав видавати кредити ОСББ на нових умовах

Особисті фінанси
978
ПриватБанк видав перший кредит в рамках нової програми «Енергодім», яка передбачає фінансування ОСББ на комплексні заходи з підвищення енергоефективності житлових будинків.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Першим позичальником за програмою стало ОСББ «Оберіг-21», яке знаходиться в Одесі на вулиці Генерала Бочарова 21, і отримало кредит у розмірі 1,5 мільйона гривень строком на 5 років.
«Ми покладаємо великі надії на програму Енергодім», — говорить керівник Дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв — поки що ми вже отримали заявки більш ніж від 250 ОСББ, а середня сума кредиту планується на рівні 1,5−2 мільйони гривень, отже кредитний портфель планується сформувати достатній, при цьому з досвіду програми «теплих кредитів» ми знаємо, що якість кредитного портфеля ОСББ є однією з кращих серед всіх сегментів позичальників банку".
Нагадаємо, що ПриватБанк підключився до програми «Енергодім» 2021 року, а до цього в 2017—2020-х роках профінансував понад 2600 ОСББ за програмою «теплих кредитів», що склало більше ніж 50% від загальної кількості кредитів, виданих банками-учасниками за цією програмою.

Довідка Finance.ua:

  • Українці можуть платити за комуналку на 20−50% менше завдяки заходам з енергоефективності.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас