ТikTok тестує опцію покупок через додаток у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТikTok тестує опцію покупок через додаток у Європі

Фондовий ринок
213
Сервіс коротких відео TikTok, що належить китайській компанії ByteDance, тестує функцію здійснення покупок через додаток в Європі. Про це стало відомо виданню Bloomberg.
Як зазначає Bloomberg, TikTok вже почав працювати з кількома брендами в Європі з метою протестувати продажі через однойменний додаток. У компанії вважають, що впровадження функції посприяє стиранню межі між соціальними мережами та інтернет-торгівлею.
Бренди зможуть відкривати в TikTok онлайн-вітрини, приймати замовлення і безпосередньо взаємодіяти з клієнтами.
Зокрема, TikTok сподівається повторити успіх китайського аналога – додатку Douyin. За перший рік роботи через нього здійснили транзакцій на понад $26 млрд. Крім того, інструменти посилять конкуренцію з Facebook, який в 2020 році додав можливість продавати товари через Instagram.
Виходячи зі слів близьких до компанії джерел, TikTok запропонував інструменти для прямих продажів європейським брендам, в тому числі у Великобританії. Тестування підтвердив представник бренду вуличного одягу Hype.
«TikTok тестує і вчиться працювати в сфері електронної комерції, залучаючи нових партнерів, і ми постійно вивчаємо нові способи взаємодії. Ми будемо надавати доступ до розширених функцій торгового майданчика нашої спільноти користувачів, авторів і брендів», – зазначили в компанії.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас