TikTok запускає сервіс для пошуку роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TikTok запускає сервіс для пошуку роботи

Технології&Авто
243
TikTok запускає новий інструмент, за допомогою якого компанії зможуть наймати працівників на роботу. Сервіс вже тестують на обмеженому колі користувачів. Пілотна програма призначена для допомоги в пошуку роботи і зв’язку з компаніями.
Про це повідомляє Axios.
Відомо, що сам сервіс не буде інтегрований в платформу TikTok. Це окремий вебсайт, отримати доступ до якого можна з програми соцмережі.
На цій сторінці різноманітні бренди зможуть публікувати списки вакансій. Користувачі будуть бачити вакансії і за необхідності зможуть зв’язатися з роботодавцем для уточнення питань.
Сервіс також дозволить публікації резюме у форматі відеоролика. Ідея полягає в тому, щоб дати можливість креативно розповісти про себе і свій досвід роботи в тій чи іншій сфері у відеозверненні.
TikTok також буде пропонувати користувачам розміщувати резюме в своїх облікових записах, щоб створити додаткову рекламу сервісу.
Про наміри компанії стало відомо через кілька тижнів після того, як один з керівників TikTok написав в LinkedIn, що стаття Washington Post про покоління Z, яке використовує TikTok для обміну порадами щодо кар’єри, надихнула керівництво платформи на спробу зробити соціальну мережу більш корисною для шукачів.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас