Боржника з аліментів змусили заплатити борг за 14 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боржника з аліментів змусили заплатити борг за 14 років

Особисті фінанси
2279
Боржника з аліментів змусили заплатити борг за 14 років.
Про це повідомляє Мінюст.
На виконанні в Святошинському районному відділі державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції з квітня 2007 року перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини.
Державним виконавцем внесено боржника до єдиного реєстру боржників, винесено постанови про обмеження боржника у праві виїзду за кордон, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю та у праві полювання.
Задля запобігання можливого відчуження майна, належного боржнику, винесена постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, відомості про обтяження майна, належного боржнику, зареєстровані у відповідних державних реєстрах.
Після реалізації майна боржника – однокімнатної квартири, стягнуто 14-річну заборгованість з аліментів у розмірі 120 298 грн та штраф – 60 149 грн.
Загалом органи державної виконавчої служби Міністерства юстиції упродовж минулого тижня стягнули 144,5 млн грн аліментів. З початку 2021 року – 2 млрд грн аліментних платежів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас