Samsung презентує доступного конкурента iPad зі стилусом вже незабаром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung презентує доступного конкурента iPad зі стилусом вже незабаром

Фондовий ринок
362
Компанія Samsung незабаром повинна презентувати свій новий доступний планшет Galaxy Tab S7 Lite. Модель буде доступною у версіях з Wi-Fi, 4G та 5G. Минулого місяця у Мережі з’явилися рендери 5G-версії Samsung Galaxy Tab S7 Lite у чорному кольорі. Зараз з’явилося зображення планшета у рожевому кольорі, на якому він показаний зі стилусом S-Pen та чохлом Book Cover у відповідному кольорі.
На рендері можна побачити два варіанти кріплення стилуса – один всередині чохла та один назовні, під подвійною основною камерою. На правій грані планшета розташована кнопка включення та качелька регулювання гучності, у той час як роз’єм USB-C та динамік розташовані на нижній грані. На правій рамці розташована фронтальна камера.
За роботу Samsung Galaxy Tab S7 Lite повинен бути відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті. У нього буде IPS-дисплей з діагоналлю 12.4 дюйма, роздільна здатність буде складати 2560 х 1600 пікселів. З коробки модель буде поставлятися під управлінням операційної системи Android 11 та оболонкою One UI 3.1.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite, крім чорного та рожевого, буде доступним у синьому, білому та зеленому кольорах. Очікується, що планшет буде презентовано у червні цього року за ціною близько 300-400 доларів, як і його попередник.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас