OPPO розпочала підготовку до запуску виробництва автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO розпочала підготовку до запуску виробництва автомобілів

Технології&Авто
339
Компанія OPPO має намір додати до випуску смартфонів і супутніх товарів ще один вид діяльності – виробництво автомобілів. Ресурс Xiuxiushai, який повідомив про це, стверджує, що ініціатором проєкту став гендиректор Тоні Чен (Tony Chen).
Згідно з джерелами Xiuxiushai, Чен і його команда останні тижні займалися підготовкою до запуску проєкту, досліджуючи ресурси, займаючись пошуком і наймом талантів в галузевій мережі і зондуючи ринок.
Джерело з оточення Чена вказало, що OPPO зараз перебуває на етапі обговорення можливого виробництва автомобілів і вивчення питання, але офіційно проєкт поки що не затверджений.
Компанія OPPO відмовилася підтвердити це повідомлення. Разом з тим Тоні Чен заявив: «Навіть у виробництві автомобілів ми зосередимося на областях, в яких OPPO може працювати добре. Якщо автовиробники не можуть створювати хороші автомобілі, а OPPO має сили, ми спробуємо це в майбутньому».
З цього ресурс Xiuxiushai зробив висновок, що OPPO все ще розмірковує, який підхід обрати, чи то, як Xiaomi, побудувати свій власний автомобіль, чи то за прикладом Huawei зайнятися створенням програмного забезпечення і підтримкою виробників автомобілів.
За даними Xiuxiushai, протягом останніх двох тижнів Чен зустрічався з представниками автовиробника Tesla і виробника акумуляторів CATL. Раніше OPPO була запрошена на конференцію розробників SAIC, яка пройшла в Шанхаї в цьому році. На ній OPPO з представниками різних галузей взяла участь в обговоренні можливості створення програмного забезпечення для інтелектуальних електромобілів та їх майбутній розвиток.
Додамо, що OPPO нещодавно опублікувала безліч патентів, пов’язаних з автономним водінням, включаючи пристрої для вимірювання відстані, камери та електронне обладнання для позиціонування автомобілів. Як стверджує китайський ресурс Autohome, автомобільний підрозділ OPPO буде перебувати в Ченду (Китай).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас