Hyundai запустить свій преміальний бренд Genesis в Європі цього літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai запустить свій преміальний бренд Genesis в Європі цього літа

Фондовий ринок
542
Південнокорейська компанія Hyundai Motor повідомила, що цього літа запустить в Європі свій преміальний бренд Genesis, представивши свій флагманський седан і позашляховик (SUV).
Про це повідомляє Reuters.
Genesis, яка була запущена в якості самостійного підрозділу Hyundai у 2015 році, щоб конкурувати з такими преміальними брендами, як BMW, Mercedes і Lexus, заявила, що буде продавати в регіоні як звичайні, так і електричні моделі.
«Electrified G80 стане першим повністю електричним Genesis, який прибуде до Європи. За ним підуть ще два електромобілі, що надасть європейським покупцям вибір з трьох автомобілів Genesis з нульовим рівнем викидів протягом першого року», – йдеться в зяаві Genesis Motor Europe.
У підрозділі заявили, що в червні відкриються замовлення на седан Genesis G80 і позашляховик Genesis GV80, а незабаром після цього з’являться нові седан G70 і позашляховик GV70.
«Тоді як автомобілі Genesis зараз знаходяться на рівні трохи нижче автомобілів Lexus на ринку США, їм буде потрібен певний час, щоб виділитися в Європі як люксовий бренд, враховуючи конкуренцію між відомими європейськими брендами», – сказав Лі Син Хван, аналітик Daishin Securities.
Він додав, що у бренду Genesis є можливості для зростання на європейському ринку, оскільки вони можуть запропонувати більш конкурентоспроможні за ціною електромобілі, ніж інші автовиробники з Європи.
Як повідомлялось, за даними Європейської асоціації автовиробників (ACEA), продажі електричних і гібридних автомобілів в Європейському Союзі минулого року майже потроїлися і склали понад 1 млн автомобілів, що становить понад 10% від загального обсягу продажів. Глобальні продажі електромобілів зросли на 40% у 2020 році.
Згідно з даними Hyundai, в І кварталі продажі автомобілів Genesis в Південній Кореї підскочили на 165% і більш ніж удвічі в порівнянні з роком раніше в США. Бренд був запущений минулого місяця в Китаї.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас