Кому пропонують зарплату від 20 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кому пропонують зарплату від 20 тис. грн

Особисті фінанси
4342
Аналітики robota.ua попіклувалися про вас та підготували добірку актуальних вакансій, в яких роботодавці пропонують зарплату від 20 000 грн (професії та галузі – різні).
Про це йдеться на сайті robota.ua
Інженер-проєктувальник у «ССТ Груп» (Одеса). Підприємство, яке надає інжинірингові та будівельні послуги, відкриває конкурс на заміщення посади. Пропонується заробітна плата у розмірі 20 000-27 000 грн (залежить від навичок та досвіду). Роботодавець очікує, що претендент матиме технічну освіту (закінчену або останні курси ЗВО); також важливі знання англійської мови (середній рівень) – читання та розуміння документації та листування; наявність домашнього робочого місця та комп’ютера (бажано); добре володітиме AutoCAD; бажаний досвід роботи в проєктуванні (від цього залежить розмір зарплати); буде порядним, відповідальним, орієнтованим на результат і саморозвиток, гнучким. Знання сучасних методів проєктування (BIM) буде перевагою.
Компанія пропонує роботу в офісі; офіційне оформлення, повний соцпакет; навчання та тренінги (профільні, мовні); розвинену систему менторства (індивідуальний наставник); відрядно-преміальну оплату праці; молодий, талановитий колектив; зону відпочинку з настільними іграми, TV-приставкою та колекцією ігор.
Email marketing manager у Zakaz.ua (Київ). Міжнародна компанія, яка спеціалізується на доставленні продуктів з передових гіпермаркетів, запрошує в команду. Пропонована зарплата – 30 000-40 000 грн. Вимоги до кандидата: досвід роботи в e-commerce-проєктах; розуміння основних метрик (Open rete, Click rate); розуміння принципів і логіки роботи сервісів розсилки; знання Excel на рівні створення зведених таблиць і функції ВПР, HTML, CSS; навички роботи з ESP (eSputnik, UniSender, MailChimp); навички сегментування; аналітичні здібності; креативність, гнучкість в роботі; грамотна усна, письмова та ефективна міжособистісна комунікація.
Кандидатам, які пройдуть відбір, компанія пропонує: гідний рівень компенсації за результатами співбесіди; цікаві та нетривіальні завдання; можливість стати частиною бізнесу, що динамічно зростає, та працювати в молодому, дружному колективі; сильну експертизу в суміжних галузях: продуктовій, аналітичній; комфортний графік роботи; оплачувану відпустку, офіційне оформлення; сучасний офіс; регулярні корпоративні заходи.
Керівник юридичної служби у Visotsky Consulting (Київ). Міжнародна консалтингова компанія відкриває вакансію. Важливо, щоб претенденти були орієнтовані на результат та інтереси компанії; вміли приймати рішення; були ініціативними; організованими; хотіли вчитися та розвиватися. Важлива, зокрема, компетентність в договірному та податковому праві; наявність досвіду реєстрації юридичних осіб, внесення змін до установчих документів; досвід роботи з об’єктами інтелектуальної власності, включаючи іноземні юрисдикції (бажано).
Пропонується: гідна заробітна плата – 22 400-42 000 грн; цікаві різноманітні проєкти та завдання; можливість постійно підвищувати свою компетентність та працювати з кращими експертами в галузі управління бізнесом.
HR-менеджер в «Український аграрний холдинг (Київ). Серед вимог до претендентів: досвід у підборі персоналу, аналізі потреби у персоналі; відмінне знання та навички роботи в програмі 1С 8.3; бездоганне знання трудового законодавства, нормативних кадрових документів; досвід роботи на виробничому підприємстві або в АПК буде перевагою.
На кандидатів чекає: простір для ідей та їх реалізації спільно з однодумцями; сучасний офіс; офіційне працевлаштування та гарантії згідно з КЗпП; внутрішній розвиток в межах компанії; зарплата – 25 000 грн (залежить від досвіду та компетенцій); графік: 5/2, з 8.30 до 17.30; участь у тренінгах та навчаннях коштом компанії.
Конструктор меблів (навчання) у «MIM-K» (Київ). Компанія, яка виготовляє корпусні меблі різної складності під індивідуальне замовлення, набирає початківців-конструкторів. Є можливість пройти співбесіду онлайн. Вимоги до кандидатів: вища профільна освіта; досвід роботи, зокрема, в меблевій сфері буде перевагою; знання основ конструювання та проєктування; творче мислення.
Умови роботи: графік: з 9.00 до 18.00, сб, нд – вихідні; заробітна плата після успішного проходження навчання – від 20 000 до 35 000 грн + ставка (від проєктів); можливість кар’єрного росту; дружний колектив.
Експерт з продажу цифрової техніки у МТА (Чернівці). Мережа магазинів цифрової техніки та всеукраїнський інтернет-магазин шукає амбітних та комунікабельних фахівців. Потрібні кандидати, які активно цікавляться персональною цифровою технікою; привітні, уважні та відповідальні; які люблять вчитися та не бояться роботи; вірять у себе, вміють ставити цілі та досягати їх.
Гарантується: спеціалізоване навчання, оплачуване стажування; зручний графік роботи, 1-2 вихідні; заробітна плата – 20 000 грн (своєчасна виплата двічі на місяць); оплачувана відпустка, лікарняні; офіційне працевлаштування. Також на кандидата чекає: доброзичлива атмосфера в молодій команді професіоналів; нові друзі й однодумці, активна участь у насиченому корпоративному житті компанії; можливість заробляти більше, беручи участь у мотиваційних програмах та іграх для торгового персоналу; проходження професійних тренінгів від операторів та виробників.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас