Google підписала найбільший контракт, пов'язаний з хмарними обчисленнями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google підписала найбільший контракт, пов'язаний з хмарними обчисленнями

Фондовий ринок
528
Google та іспаномовна медіакомпанія Univision уклали нове багаторічне стратегічне партнерство. Google буде сприяти зростанню портфеля медіа та контенту Univision і допоможе їй стати медіакомпанією майбутнього. Ключову роль в цьому відіграватимуть хмарні обчислення Google.
Відповідно до угоди про співпрацю, Google Cloud допоможе просувати цифрову трансформацію Univision, поглибить відносини Univision з латиноамериканською аудиторією і спільнотами і дозволить їй продовжувати створювати «провідний на ринку» контент для наступного покоління іспаномовної аудиторії.
«Якщо я хочу купити машину, я не хочу купувати чотири колеса, рульове колесо, двигун і двері і намагатися зрозуміти, як все це з’єднати», – сказав генеральний директор Univision Уейд Девіс (Wade Davis).
Крім того, Univision також буде використовувати інші продукти Google, такі як Android, Android TV OS, YouTube, Google Play, Google Ad Manager і Google Search, щоб поліпшити свої функції і враження аудиторії.
Google допоможе Univision інтегрувати кілька платформ цифрового поширення, модернізувати виробничу систему, створити нове сховище даних про клієнтів і перенести ключові корпоративні додатки в Google Cloud. Це дозволить Univision застосовувати штучний інтелект і машинне навчання в своїй бібліотеці, щоб надавати клієнтам попереджувальні і персоналізовані рекомендації. Водночас Univision може налагодити більш тісні рекламні відносини зі своєю аудиторією завдяки аналізу даних.
Повідомляється, що сума угоди перевищує 1 мільярд доларів. Таким чином, йдеться про один з найбільших контрактів на хмарні обчислення.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас