Заробіток в Instagram: Цукерберг анонсував нові можливості для користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заробіток в Instagram: Цукерберг анонсував нові можливості для користувачів

Фондовий ринок
684
Генеральний директор компанії Facebook Марк Цукерберг оголосив про те, що незабаром автори контенту в соціальній мережі Instagram зможуть заробляти більше. Домогтися цього можна за допомогою нових функцій, які незабаром стануть доступні користувачам платформи.
Вже зараз користувачі Instagram мають можливість заробітку на публікації партнерського контенту. Згідно з наявними даними, незабаром на платформі з’являться інструменти, за допомогою яких брендам буде простіше шукати відповідних авторів контенту.
Ми повинні бути в змозі допомогти брендам знайти авторів, які відповідають роботі, яку вони намагаються виконувати. Соціальна мережа повинна відігравати активнішу роль, допомагаючи брендам шукати нових авторів, – заявив глава Instagram Адам Моссера.
Нові функції будуть з’являтися у міру того, як Facebook буде пристосовуватися до нещодавніх змін в екосистемі iOS. Нова політика конфіденційності Apple ускладнює збір даних власників iPhone і iPad, необхідних для демонстрації персоналізованої реклами. Через це Facebook доводиться створювати нові інструменти, які мають стати ефективним засобом заробітку на рекламі, в тому числі персоналізованій.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас