Куди українці полетять на травневі: популярні курорти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди українці полетять на травневі: популярні курорти

Світ
785
Єгипетські курорти Шарм-ель-Шейх, Хургада, Марса-Алам, анталійське і егейське узбережжя Туреччини, а також ОАЕ стали найбільш затребуваними напрямками на травневі свята серед громадян України.
Про це повідомила директор з продажу туроператора Join UP!
У зв’язку з цим компанія запланувала додатково точкові перельоти в Анталію, зокрема з Києва.
«Всі інші рейси польотної програми в Туреччину, з 2 травня Даламан, пізніше Бодрум і Ізмір, ми запускаємо в запланованому обсязі», — розповіла менеджер компанії Марина Дайнеко.
Крім того, українці проявляють підвищений інтерес до відпочинку на травневі свята в Албанії, Чорногорії та на Кіпрі.
Також експерт відзначила пожвавлення і в напрямку екскурсійного туризму.
«Ті, кому цікава насичена історична, екскурсійна та гастрономічна програма, обирають тури в Грузію, Вірменію і маловідомий українцям напрямок — Сербію», — підкреслила Дайнеко.
За її словами, в компанії спостерігають загальне зростання попиту на закордонні поїздки на 25−30% в святковий період, а також підвищення глибини бронювання.
Якщо в 2019 році громадяни замовляли тури за 27 днів до відправлення, то торік термін скоротився вдвічі – до 13 днів.
«У 2021 році українці адаптувалися до нових реалій і стали активно планувати і бронювати відпочинок в Туреччині та інших країнах і на травневі, і на літо», — розповіла менеджер.
При цьому туристам слід врахувати, що всі країни вимагають наявність негативного ПЛР-тесту, зробленого не пізніше ніж за 72 години до вильоту.
Нагадаємо, з 28 березня розпочалася літня навігація в сфері авіаперевезень. Міжнародний аеропорт «Бориспіль» планує обслужити польоти за понад 50 міжнародними маршрутами. Найбільше серез них — в Єгипет, Туреччину і Дубай, куди українцям відкрито в’їзд.

Хочу отримати гроші на подорож 💸

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас