Xiaomi продала перший мільйон фітнес-браслетів Mi Smart Band 6 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi продала перший мільйон фітнес-браслетів Mi Smart Band 6

Фондовий ринок
582
Світові продажі фітнес-браслетів Mi Smart Band 6 перевищили один мільйон менше ніж за місяць, повідомив глава Xiaomi Лей Цзюнь на сторінці в Weibo.
Важливо враховувати, що в Китаї продажі Mi Smart Band 6 стартували ще 2 квітня, а за його межами новинка з’явилася не так давно. Іншими словами, левова частина першого мільйона Mi Smart Band 6 розійшлася в Піднебесній. Проте незаперечним фактом є те, що популярність доступних фітнес-браслетів неухильно знижується – Mi Band 3 свого часу досяг рубежу в 1 мільйон за 17 днів, а Mi Band 4 ще швидше – за вісім днів. Водночас попит на багатофункціональні бездротові навушники Xiaomi зростає, що допомогло компанії взяти друге місце на ринку натільних пристроїв.
Оригінальний Mi Band вийшов в 2014 році і являв собою досить примітивний за нинішніми мірками пристрій за 13 доларів з обмеженим набором можливостей і трьома світлодіодними індикаторами для оповіщення про нові повідомлення. Але це не завадило йому стати хітом і розійтися тиражем у понад 10 млн за дев’ять місяців.
Xiaomi в рамках рекламної акції розіслала декільком блогерам в Китаї набори з усіма моделями Mi Band – від першої до актуальної Mi Band 6. У відкритий продаж ці набори не надійдуть, але в мережі вже з’явилися фото, які дозволяють наочно оцінити розвиток лінійки Mi Band з 2014 року.
Українська презентація Mi Band 6 і глобальних версій новітніх смартфонів лінійки Mi 11, випущених в Китаї минулого місяця, пройде післязавтра, 29 квітня. Наш детальний огляд новітнього фітнес-трекера Mi Band 6 можна почитати в окремому матеріалі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас